Fushë Kosovë | Makina bujqësore dhe pyllore | Traktorë

12 Sht 16:25 ,

Traktor 542

2 200 EUR

25 Gush 17:23 ,

IMT 539 049625129

4 700 EUR

14 Gush 11:15 ,

Pllug

180 EUR

06 Korr 19:20 ,

Prokolica

850 EUR

28 Qer 22:48 ,

Presa

2 300 EUR

28 Qer 09:25 ,

Ciklon

300 EUR

22 Qer 11:55 ,

Shitet fegusan 539

2 500 EUR

09 Qer 02:56 ,

Maki

1 888 EUR

07 Qer 20:54 ,

Traktor rus shiter

1 800 EUR

19 Jan 14:56 ,

TraktorMF

8 500 EUR

04 Jan 19:28 ,

Massy fergusan

8 700 EURNë fillim