Drenas | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | MAN

10-163 , 3
18.285 , 1
19-463 , 3
19-464 , 2
32-464 , 1
8-163 , 1
TGA , 9
TGS , 5
Në fillim