Ferizaj | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | Markë tjetër

0405 , 2
10-163 , 1
1023 , 1
112 , 1
1120 , 1
Cat , 31
Fiat , 36
Hyundai , 10
KIA , 1
Kogel , 11
Liebherr , 43
Model Tjeter , 345
Nissan , 11
O&k , 6
Peugeot , 14
Renault , 31
Ri , 2
Saurer , 5
Schmitz , 17
Setra , 2
Steyr , 3
Takeuchi , 2
Toyota , 1
Volvo , 7
VW , 115
Vw caddy , 1


Në fillim