Ferizaj | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | Scania | MerrJep

112 , 10
113 , 2
114 , 1
124 , 6
144L 460 , 4
380 , 2
400 , 3
420 , 1
440 R , 3
460 , 1
470 , 1
92M , 4
R420 , 3
Në fillim