Drenas | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

AWD , 2
Ford , 12
Iveco , 51
MAN , 71
Opel , 3
Scania , 20
Në fillim