Ferizaj | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

AWD , 6
DAF Trucks , 10
Ford , 36
Iveco , 213
MAN , 379
Opel , 15
Scania , 49
Volvo Trucks , 121
Fiat , 1
Ford , 2
Opel , 3
Në fillim