Ferizaj | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

AWD , 7
DAF Trucks , 15
Ford , 37
Iveco , 222
MAN , 416
Opel , 15
Scania , 57
Skoda , 1
Volvo Trucks , 122
Fiat , 1
Ford , 2
Opel , 3


Në fillim