Gjilan | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

AWD , 7
Ford , 37
Iveco , 218
MAN , 111
Opel , 11
Scania , 6
Skoda , 1
Në fillim