Klinë | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | MerrJep

AWD , 1
Ford , 8
Iveco , 34
MAN , 30
Opel , 2
Scania , 5
Në fillim