Prizren | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

AWD , 7
Ford , 21
Iveco , 141
MAN , 135
Opel , 11
Scania , 28
Skoda , 2
Në fillim