Klinë | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

AWD , 2
Ford , 8
Iveco , 41
MAN , 31
Opel , 3
Scania , 6
Në fillim