Rahovec | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

AWD , 2
Ford , 25
Iveco , 22
MAN , 38
Opel , 8
Scania , 16
Në fillim