Therandë | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | MerrJep

AWD , 3
Ford , 15
Iveco , 66
MAN , 45
Opel , 11
Scania , 5
Skoda , 1
Në fillim