EXC , 11
06 Sht 00:42 Kros/Enduro , Kaçanik

520ex2004

2 550 EUR

Viti: 2004
03 Maj 22:56 Kros/Enduro , Kaçanik

Ktm 520 exc

2 700 EUR

Viti: 2004
09 Jan 01:06 Kros/Enduro , Kaçanik

Ktm

2 100 EUR

Viti: 2005
09 Jan 00:54 Kros/Enduro , Kaçanik

Ktm

2 100 EUR

Viti: 2005
23 Sht 23:42 Kros/Enduro , Kaçanik

ktm

2 300 EUR

Viti: 2003
19 Qer 00:29 Kros/Enduro , Kaçanik

Ktm

2 400 EUR

Viti: 2003
28 Pri 19:08 Kros/Enduro , Kaçanik

KTM 450 cc Endruo

2 400 EUR

Viti: 2004
29 Sht 12:19 Kros/Enduro , Kaçanik

Ktm 400cc dhe 450cc

3 300 EUR

Viti: 2004
Në fillim