Servis për makina dhe pjesë këmbimi për lloje të ndryshme të makinave në gjithë Kosovën

Servis për makina në gjithë Kosovën. Shiko shpallje për pjesë këmbimi dhe kompani që ofrojnë servise për makina dhe vetura të llojeve dhe markave të ndryshme në Prishtinë, Ferizaj, Gjilan, Prizren dhe gjithë Kosovën.

20 Tet 15:36 ,

shiten urgjent

1 500 EUR

Platfroma MerrJep.com është platforma më e madhe për tregti online e cila e bënë lidhjen mes shitësit dhe blerësit duke ia mundësuar kështu blerjen e gjërave nga komoditetit i shtëpisë suaj.

Gjej kompani që kryejnë servise për makina dhe shërbime tjera si poliratje dhe pjesë këmbimi për lloje dhe marka të ndryshme të makinave dhe veturave me ofertat më të mira dhe çmimet më të volitshme në treg.

Servis për makina në gjithë Kosovë

Kërkoni për kompani që kryejnë servis si diagnozë kompjuterike VCD, servis për elektro dhe frigo, përditsime të navigacionit, servis dhe pjesë për autoklima, poliratje, pastrim industrial të DPF, dekarbonizim të veturave me Hidrogjen dhe shumë shërbime tjera për të gjitha llojet e makinave dhe veturave në gjithë Kosovën.

Blej pjesë këmbimi për makina dhe vetura në MerrJep

Gjej pjesë këmbimi me ofertat më të mira dhe çmimet më të volitshme në shpalljet për pjesë rezervë si filter ajri, cekullar, lifta per automekanik, kompresor, makina për vullkanizer, radio për veturë, menjaqa automatik, disqe, goma, bandash, branik dhe pjesë tjera të reja dhe të përdorura në shitje në gjithë Kosovën.

Kërkoni pjesë këmbimi në bazë të markës, modelit, dhe çmimit. Filtroni shpalljet në bazë të modelit, vitit dhe lokacionit dhe gjeni vetëm ato që ju përshtaten juve.

 
Në fillim