Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Makina | Vetura | Fiat | Palio

1 450 EUR
1 400 EUR
500 EUR
500 EUR
500 EUR
800 EUR
1 400 EUR
2 500 EUR
2 EUR
 
1 000 EUR
800 EUR
 
1 200 EUR
1 000 EUR
1 200 EUR
1 000 EUR
1 200 EUR
500 EUR
1 599 EUR
1 750 EUR
2 500 EUR
1 000 EUR
1 100 EUR
Në fillim