Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Makina | Vetura | Maybach

57 , 1
62 , 3
5 000 000 EUR
450 EUR
700 EUR
 
Në fillim