144hz | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.


  • 144hz në kategorinë All Category
  • 144hz në kategorinë Moped (nën 50cc)
  • 144hz në kategorinë Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë
  • 144hz në kategorinë All Category
  • 144hz në kategorinë Konzolatë për lojëra
  • 144hz në kategorinë Elektronika
  • 144hz në kategorinë Kompjuterë (komplet)

Në fillim