Dhit | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.

18 Nën 04:43 ,

dhi

17 Nën 13:50 ,

dhi

111 EUR

13 Nën 07:52 ,

dhit

550 EUR

22 Tet 17:59 ,

Shes dhit

880 EUR

21 Tet 21:11 ,

Shes dhit

720 EUR

21 Tet 19:08 ,

Dhit 100 kok

100 EUR


  • Dhit në kategorinë All Category
  • Dhit në kategorinë Kafshë shtëpiake
  • Dhit në kategorinë Të tjera
  • dhit në kategorinë Kafshë në fermë
  • Dhit në kategorinë Makina për kamping
  • dhit në kategorinë Hapsirë afariste
  • Dhit në kategorinë Kafshë në fermë
  • Dhit në kategorinë Autopjesë dhe Pajisje
  • Dhit në kategorinë Kafshë në fermë
  • Dhit në kategorinë Kafshë në fermë

Në fillim