LOPA | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.

Sot 14:47 ,

Lop bars

1 350 EUR

Sot 13:30 ,

lop me viq

1 350 EUR

Sot 13:23 ,

lop bars

1 250 EUR

Sot 12:00 ,

Lop bars

1 150 EUR

Sot 12:00 ,

U shitt

920 EUR

Sot 11:54 ,

Lop

1 150 EUR

Sot 11:54 ,

Lop

1 450 EUR

Sot 11:53 ,

Lop

1 450 EUR

Sot 11:52 ,

Lop me viq

1 550 EUR

Sot 11:07 ,

Lop barse

980 EUR

Sot 10:18 ,

Lop

1 150 EUR

Sot 09:46 ,

Lopa me viq

1 450 EUR

Sot 09:38 ,

Lop barse

1 350 EUR

Sot 08:51 ,

lop me viq

1 450 EUR

Dje 21:36 ,

Lopë

1 100 EUR

Dje 21:33 ,

Lopë

1 150 EUR


  • LOPA në kategorinë All Category
  • Lopa në kategorinë Makina
  • Lopa në kategorinë Kafshë në fermë
  • Lopa në kategorinë Vetura
  • Lopa në kategorinë Kafshë shtëpiake
  • lopa në kategorinë Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake
  • lopa në kategorinë Kafshë në fermë
  • lopa në kategorinë All Category
  • lopa në kategorinë Baraka dhe garazha
  • LOpa në kategorinë Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi

Në fillim