Mondial | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.

24 Sht 17:10 ,

Mondial HSI 150cc

360 EUR

Viti: 2008
22 Sht 18:48 ,

Mondial 150cc

300 EUR

Viti: 2008
20 Sht 09:41 ,

Mondial 150 zc

670 EUR

Viti: 2008
19 Sht 16:41 ,

Mondial ei 150cc

400 EUR

Viti: 2008
18 Sht 19:34 ,

mondial 150cc

450 EUR

Viti: 2008
12 Sht 12:03 ,

Urgjent!

280 EUR

Viti: 2007
10 Sht 12:16 ,

Shitet 400 ero

400 EUR

Viti: 2008
07 Sht 08:49 ,

Mondial 150cc

370 EUR

Viti: 2007
06 Sht 23:28 ,

Shes skuterin 150cc

360 EUR

Viti: 2008
06 Sht 22:11 ,

mondial 150 cc

350 EUR

Viti: 2000
04 Sht 23:53 ,

Mondial

370 EUR

Viti: 2007
04 Sht 23:33 ,

Mondial

400 EUR

Viti: 2008
04 Sht 14:58 ,

Mondial 150 cc

180 EUR

Viti: 2008


Në fillim