Presa | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.


  • Presa në kategorinë Makina bujqësore dhe pyllore
  • Presa në kategorinë All Category
  • presa në kategorinë Makina bujqësore dhe pyllore
  • Presa në kategorinë Makina bujqësore dhe pyllore
  • Presa në kategorinë Makina bujqësore dhe pyllore
  • Presa në kategorinë Autopjesë dhe Pajisje
  • Presa në kategorinë Makina
  • Presa në kategorinë Makina bujqësore dhe pyllore
  • presa në kategorinë Makina
  • Presa në kategorinë Biznes dhe punë

Në fillim