Same | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.


  • Same në kategorinë Makina bujqësore dhe pyllore
  • Same në kategorinë Makina bujqësore dhe pyllore
  • Same në kategorinë Makina bujqësore dhe pyllore
  • Same në kategorinë All Category
  • same në kategorinë Traktorë
  • Same në kategorinë Makina bujqësore dhe pyllore
  • same në kategorinë Traktorë
  • Same në kategorinë Makina bujqësore dhe pyllore
  • Same në kategorinë Traktorë
  • Same në kategorinë Traktorë

Në fillim