Soni | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.

24 Sht 10:24 ,

PS4

250 EUR

19 Sht 16:01 ,

PS4

250 EUR

17 Sht 12:25 ,

soni pro 4

350 EUR

15 Sht 19:28 ,

Sony 3

100 EUR

15 Sht 14:58 ,

PS4

370 EUR


  • Soni 4 në kategorinë All Category
  • Soni në kategorinë All Category
  • Soni 3 në kategorinë All Category
  • Soni 2 në kategorinë All Category
  • Soni 4 në kategorinë Elektronika
  • Soni 4 në kategorinë Pjesë dhe Pajisje për Kompjuterë
  • Soni 4 në kategorinë All Category
  • SONI 4 në kategorinë Telefon fiks

Në fillim