Makita | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Shtëpi dhe familje | Makina dhe Vegla

20 Sht 20:05 ,

Ger MAKITA

400 EUR

11 Sht 19:11 ,

Akku Makita

200 EUR

13 Korr 01:47 ,

Hillti makita

300 EUR

08 Maj 13:15 ,

Makita

35 EUR


  • Makita në kategorinë All Category
  • Makita në kategorinë Makina dhe Vegla
  • Makita në kategorinë Makina dhe Vegla
  • makita në kategorinë Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake
  • Makita në kategorinë All Category
  • makita në kategorinë Sport dhe rekreacion
  • Makita në kategorinë Aksesorë dhe Orë
  • makita në kategorinë Makina dhe Vegla
  • Makita në kategorinë Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake
  • makita në kategorinë All Category

Në fillim