Gjilan | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Frigoriferë dhe frizë | Markë tjetër

AEG , 24
AHT , 1
Ariston , 13
Bauknecht , 10
Bosch , 14
Candy , 2
Elektrolux , 16
Frigorex , 1
Grunding , 2
LTH , 2
Luxor , 5
Model Tjeter , 148
Neon , 1
Siemens , 7
Slloven , 2
09 Korr 14:28 ,

Friz

40 EUR

21 Shk 19:16 ,

friz

90 EUR

Në fillim