Gjilan | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Frigoriferë dhe frizë

Beko , 41
LG , 23
Koncar , 5
Gorenje , 61
Obodin , 5
Samsung , 9
Neo , 7
01 Korr 13:47 ,

Frigo

120 EUR

29 Qer 10:47 ,

Friz

70 EUR

Në fillim