Vushtrri | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Frigoriferë dhe frizë

Beko , 21
Koncar , 1
Gorenje , 29
Obodin , 4
Samsung , 3
Neo , 2
12 Maj 17:51 ,

Friz

170 EUR

05 Jan 22:52 ,

Friz

200 EUR

27 Tet 22:14 ,

Friz

75 EUR

Në fillim