Viti | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Fshesë me korrent | Markë tjetër

Gorenje , 21
Neon , 1
Rainbow , 3
08 Sht 13:53 ,

Maqin per bari

700 EUR

Në fillim