Gjithë Kosova | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Furra dhe mikrovalë | MerrJep

Gorenje , 232
Iskra , 18
Derby , 8
Beko , 164
Bosch , 63
Samsung , 1
Samsung , 42
Whirlpool , 22
Neo , 23
Alfa Term , 215
Në fillim