Gjithë Kosova | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Furra dhe mikrovalë | Gorenje

90H , 2
Miele , 1
Model Tjeter , 255
21 Jan 23:16 ,

Kaftorr

160 EUR

19 Dhj 17:42 ,

Shes

160 EUR

21 Nën 21:36 ,

Shes

450 EUR

Në fillim