Gjithë Kosova | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Furra dhe mikrovalë | Markë tjetër

90H , 3
AEG , 57
Bauknecht , 29
FUEGO , 9
Hugo , 22
Luxell , 22
Maksan , 2
Midea , 10
Miele , 24
Model Tjeter , 886
Oscar , 4
Prity , 12
Rational , 1
Rohnson , 1
Rotel , 2
Sloboda , 6
Smederevo , 28
Sharp , 5
09 Jan 16:01 ,

Mikroval

100 EUR

Në fillim