Besianë | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Furra dhe mikrovalë

Gorenje , 14
Iskra , 1
Derby , 2
Beko , 5
Bosch , 4
Whirlpool , 2
Alfa Term , 16
25 Dhj 19:36 ,

Furrë

55 EUR

24 Gush 23:09 ,

Elektronik

190 EUR

20 Shk 22:34 ,

Alfa term

1 200 EUR

20 Shk 21:03 ,

Alfapllam

1 200 EURNë fillim