Gjilan | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Furra dhe mikrovalë

Gorenje , 16
Iskra , 1
Derby , 1
Beko , 12
Bosch , 7
Samsung , 2
Whirlpool , 1
Neo , 1
Alfa Term , 29
10 Korr 13:53 ,

Kamin (PRYTI)

130 EUR

04 Maj 12:48 ,

Mikrovale

25 EUR

05 Pri 18:52 ,

Shporet

110 EUR

Në fillim