Vushtrri | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Furra dhe mikrovalë

Gorenje , 12
Iskra , 2
Beko , 7
Bosch , 4
Samsung , 2
Whirlpool , 1
Neo , 2
Alfa Term , 13
22 Mar 10:41 ,

I shit

350 EUR Price Reduced

Në fillim