Prishtinë | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Ngrohës dhe Klima | Markë tjetër

90H , 3
AEG , 31
AUX , 18
DAIKIN , 8
Elind , 28
FUEGO , 16
Gorenje , 28
INVERTOR , 8
Magnohrom , 11
MBS , 4
Midea , 9
Model Tjeter , 916
Plamak , 2
Prity , 40
Samsung , 5
Smederevo , 5
Vaillant , 8
Në fillim