Viti | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Ngrohës dhe Klima | MerrJep

Alfa Plam , 16
Neo , 2
Tesy , 1
Termo , 6
LG , 2
05 Nën 21:18 Ngrohës dhe Klima , Viti

Shitje

130 EUR

10 Nën 13:32 Ngrohës dhe Klima , Viti

Kamin

130 EUR

Në fillim