Ferizaj | Sport dhe rekreacion | Pajisje sportive dhe aktivitete në natyrë

29 Jan 15:55 ,

Tabela Ping Pongu

210 EUR

28 Jan 23:12 ,

Puma per Fotboll

60 EUR

25 Jan 12:56 ,

Dorza per boks

20 EUR

24 Jan 14:55 ,

Ping Pong

210 EUR

21 Jan 17:19 ,

Biciklete

130 EUR

16 Jan 00:04 ,

Shes

650 EUR

24 Dhj 12:53 ,

Skija

100 EURNë fillim