Ferizaj | Sport dhe rekreacion | Pajisje sportive dhe aktivitete në natyrë


28 Korr 21:43 ,

Atlete per futboll

25 EUR

28 Korr 18:24 ,

kpuca supra

15 EUR

28 Korr 17:36 ,

Biciklet

90 EUR

27 Korr 00:10 ,

Shiten bicikletat

1 EUR

26 Korr 18:52 ,

biciketa MTB 26

80 EUR

26 Korr 00:16 ,

Biciklet Shummm e mir

Viti: 2020
21 Korr 19:38 ,

shitet BMC

17 Korr 20:19 ,

Tabela Ping Pongu

250 EUR

17 Korr 20:19 ,

Topa Bilardi

25 EUR

17 Korr 20:18 ,

Flipera

800 EUR

17 Korr 20:18 ,

Flipera Fa Bi

800 EUR

17 Korr 20:18 ,

Paisje Fitnesi

12 EUR

17 Korr 20:17 ,

Kimona te karates

18 EUR

17 Korr 20:17 ,

Mbrojtese Te Karates

32 EUR

17 Korr 20:17 ,

Shtega Per Bilardo

12 EUR

17 Korr 20:17 ,

Spunta Per Bilard

60 EUR

17 Korr 20:16 ,

Rrypa Per Fitnes

15 EUR

17 Korr 20:16 ,

Tabela Basketi

85 EUR

Në fillim