Gjithë Kosova | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Frigoriferë dhe frizë | merrjep.com

Beko , 347
LG , 173
Microsoft , 1
Koncar , 53
Gorenje , 430
Obodin , 26
Samsung , 90
Neo , 49
Në fillim