Gjithë Kosova | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Ngrohës dhe Klima | merrjep.com

Alfa Plam , 498
Neo , 56
Panasonic , 24
Tesy , 25
Termo , 262
LG , 39
Vivax , 45
Alfa Term , 2

Në fillim