Gjithë Kosova | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | merrjep.com

Prishtinë , 10054
Gjilan , 2069
Pejë , 1558
Ferizaj , 1491
Prizren , 1450
Lipjan , 972
Mitrovicë , 801
Besianë , 757
Shfaqni të gjitha

Në fillim