Gjithë Kosova | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | merrjep.com

Prishtinë , 10073
Gjilan , 2089
Pejë , 1564
Ferizaj , 1495
Prizren , 1455
Lipjan , 978
Mitrovicë , 805
Besianë , 759
Shfaqni të gjitha

Në fillim