Shitet | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Vendbanime | Banesa

Prishtinë , 13216
Ferizaj , 2878
Gjilan , 1281
Vushtrri , 778
Prizren , 654
Lipjan , 470
Gjakovë , 470
Mitrovicë , 456
Shfaqni të gjithaNë fillim