Shitje | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Vendbanime | Banesa

Prishtinë , 6286
Besianë , 861
Gjilan , 522
Ferizaj , 334
Mitrovicë , 196
Prizren , 194
Vushtrri , 194
Gjakovë , 146
Shfaqni të gjithaNë fillim