Vushtrri | Vendbanime | Baraka dhe garazha

15 Qer 09:33 ,

Kiosk

100 EUR

30 Korr 18:31 ,

Hambar +kosh

130 EUR

30 Pri 14:12 ,

Hamar

380 EUR

15 Gush 11:08 ,

Kabina

1 500 EUR

10 Mar 12:10 ,

Hamar

400 EUR

07 Mar 12:08 ,

Lokali 95 m2

115 000 EUR

Në fillim