Zgjidhni "Jepet me qera" nëse ju kërkoni edhe banesë edhe një shok dhome. Zgjidhni “Kërkohet me qera” në qoftë se ju keni një banesë dhe dëshironi të gjeni një shok dhome.
Gjinia
Mashkull
Femër
Gjinia e shokut të dhomës
Nuk ka rëndësi
Mashkull
Femër

Pejë | Vendbanime | Cimer/e

18 Tet 20:05 ,

Kerkojm cimere

19 Pri 18:14 ,

shtepi me qira

Në fillim