Zgjidhni "Jepet me qera" nëse ju kërkoni edhe banesë edhe një shok dhome. Zgjidhni “Kërkohet me qera” në qoftë se ju keni një banesë dhe dëshironi të gjeni një shok dhome.
Gjinia
Mashkull
Femër
Gjinia e shokut të dhomës
Nuk ka rëndësi
Mashkull
Femër

Prishtinë | Vendbanime | Cimer/e

Sot 18:28 ,

Cimere

50 EUR /

Sot 17:34 ,

cimere

50 EUR /

04 Gush 13:03 ,

Cimere

Në fillim