Zgjidhni "Jepet me qera" nëse ju kërkoni edhe banesë edhe një shok dhome. Zgjidhni “Kërkohet me qera” në qoftë se ju keni një banesë dhe dëshironi të gjeni një shok dhome.
Gjinia
Mashkull
Femër
Gjinia e shokut të dhomës
Nuk ka rëndësi
Mashkull
Femër

Prizren | Vendbanime | Cimer/e

25 Pri 23:31 ,

Cimerka

05 Tet 16:25 ,

Nuse

14 Sht 17:39 ,

Kerkoj cimer

08 Maj 15:12 ,

Cimer

Në fillim