Gjithë Kosova | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | MerrJep

Prishtinë , 10333
Gjilan , 2150
Pejë , 1603
Ferizaj , 1542
Prizren , 1480
Lipjan , 1010
Mitrovicë , 827
Besianë , 771
Shfaqni të gjitha

Në fillim